COLOFON

Colofon

Alt Text

Deze website maakt deel uit van Werken aan Inclusief N&T-onderwijs, de praktijkopbrengst van het project Inclusive Science Education (2018-2021). Het project was een samenwerking tussen Hogeschool Utrecht, Innland University of Applied Sciences Hamar en University of Malmö, in samenwerking met Marnix Academie. Projectleider was Maaike Hajer (HU en MAU). Inclusive Science Education werd als project #86052 gesubsidieerd door Nordforsk en NRO.

Auteurs:
Suzanne van Norden, Maaike Hajer en Jantien Smit.

Met dank aan alle collega’s uit het Nordforskproject.

In het bijzonder dank voor hun bijdrage aan de videofilmpjes: Lenneke Klören en Hanna Kuijs en hun leerlingen, Gerald van Dijk, Niels Nederlof (transcripts) en Michiel van der Zeeuw (video-opname en montage).

Ondersteuning:
Mariëlle de Vos en Marjolein Wellink.

Websitebouw:
Rob Mulders.

Copyright: 
Inclusive Science Education – Practical Products © 2021 by Hogeschool Utrecht, Maaike Hajer and team is licensed under CC BY-NC 4.0 .

Alt Text

Dit betekent: gebruik, bewerking en verspreiding van het materiaal is toegestaan voor non-commerciële doeleinden, mits met naamsvermelding van de auteurs en verspreid onder eenzelfde CC licentie. Voor meer informatie: meertaligheid@hu.nl.

Alt Text
Alt Text
Alt Text